Haberler

Çorlu'dan Kısa Kısa

Abone Ol

Yeni semt pazarı inşaat çalışmaları sürüyor.

Çorlu Belediyesince başlatılan yeni semt pazarı inşaat çalışmaları devam ediyor.

Cemaliye Mahallesi'nde yapımı devam eden kapalı pazar yeri, asfaltlama ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyen Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, yapılan çalışmalar hakkında belediye ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

İncelemenin ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelen Baysan, "Kısa zamanda pazar yeri çalışmaları tamamlanacak ve halkın hizmetine sunulacak. Çalışmalarımız tamamlandığı zaman, perşembe pazarımız çok daha güzel bir hal alacak" dedi.

HÖH Trakya Temsilciliği, göçmen dernekleri ve muhtarlarla buluştu

Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi (HÖH) Trakya Temsilcisi Güner Çetin, Çorlu ve Ergene'de faaliyet gösteren göçmen derneklerinin yöneticileri ve muhtarlarla bir araya geldi.

Bir restoranda gerçekleştirilen toplantıda, Bulgaristan'da 5 Ekim'de gerçekleştirilecek genel seçim hakkında bilgi veren Çetin, çifte vatandaşlığı olan seçmenlerin seçim günü sandık kurulları tarafından verilecek beyannameleri doldurarak oy kullanabileceklerini belirtti.

Geçen yıl yapılan genel seçimler sonrasında BSP ve HÖH'ün mecliste yeterli çoğunluğu sağlayamadığını anımsatan Çetin, Trakya'da yaşayan ve çifte vatandaşlığı bulunanları oy vermeye çağırdı.

Daha sonra toplantıya katılan dernek yöneticileri ve mahalle muhtarları söz alarak fikir ve önerilerini paylaştılar. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Trakya Bölgesi Güner Çetin İsmail Ünal Çorlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

YALÇIN HASANAdınız Yazın:

BU PAZAR İNŞAATINA 3, BOĞAZ KÖPRÜSÜ BAŞLAMADAN ÖNCE BAŞLANDI KOMİK BİLE DEĞİL YANİ

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title