Haberler

Çorum'un Sungurlu ilçesinde eski okul binası köy halkının kullanımına açıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Çorum'un Sungurlu ilçesine bağlı Tuğcu köyünde bulunan eski okul binası, köy halkının müşterek ihtiyaçları ve sosyal faaliyetlerinde kullanabilmesi için bakım ve onarımı yapılarak kullanıma hazır hale getirildi. İlçe Kaymakamı Mutlu Köksal, köy ziyaretleri kapsamında Tuğcu köyünü ziyaret ederek, eski okul binasını inceledi ve emeği geçen vatandaşlara ve muhtara teşekkür etti.

Çorum'un Sungurlu ilçesine bağlı Tuğcu köyünde bulunan eski okul binasının, köy halkının müşterek ihtiyaçları ve sosyal faaliyetlerinde kullanabilmesi için, bakım ve onarımı yapılarak kullanıma hazır hale getirildi.

İlçe Kaymakamı Mutlu Köksal, köy ziyaretleri kapsamında Tuğcu köyünü ziyaret ederek, Sungurlu Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin ve köy halkının işbirliği ile bakım ve onarımı yapılan eski okul binasını inceledi. Kaymakam Köksal, emeği geçen vatandaşlara ve muhtara teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler Sungurlu Güncel Yerel Yaşam Yerel Haberler Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title