Haberler

Erdoğan'ın Rize ziyaretinde Deniz Kuvvetleri Komutanlığı muharip gemi görevlendirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize ziyareti öncesi güvenlik ve koruma amaçlı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı muharip gemi görevlendirdi. Geminin Rize merkez liman karşısında devriye görevinde olduğu gözlemlendi. Erdoğan'ın Rize ziyareti öncesi güvenlik ve koruma amaçlı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı muharip gemi görevlendirdi. Rize limanı karşısındaki gemi sürekli devriye görevinde bulunuyor.

HABER: GENÇAĞA KARAFAZLI

(RİZE) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize ziyareti öncesi güvenlik ve koruma amaçlı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı muharip gemi görevlendirdi. Geminin Rize merkez liman karşısında devriye görevinde olduğu gözlemlendi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyaret ve bir dizi açılış için Rize'ye geldi. Erdoğan'ın Rize ziyareti öncesi güvenlik ve koruma amaçlı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı muharip gemi görevlendirdi. Rize limanı karşısındaki gemi sürekli devriye görevinde bulunuyor...

Kaynak: ANKA / Yerel

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Rize Merkez Politika Güvenlik Yerel Rize Güvenlik Yerel Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title