Haberler

Cumhuriyet Üniversitesi'ne 4 Adet Diyaliz Makinesi Bağışlandı

Abone Ol

Avrupa Sivaslılar Birliği (ASBİR) tarafından Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Hemodiyaliz Bölümü’ne 4 adet diyaliz makinesi bağışlandı.

Avrupa Sivaslılar Birliği (ASBİR) tarafından Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Hemodiyaliz Bölümü'ne 4 adet diyaliz makinesi bağışlandı.

ASBİR tarafından CÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne bağışlanan diyaliz makineleri için Hemodiyaliz Bölümü'ne tören düzenlendi. Törene CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, ASBİR Başkanı Yüksel Önder, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Gökhan Gökçe, birlik üyeleri ve hastane çalışanları katıldı.

CÜ Rektörü Faruk Kocacık bağışlanan cihazlarda emeği geçenlere teşekkür ederek," Hastanemizde hemodiyaliz ünitemiz 1993 yılından beri hizmet veriyor. Şuanda 17 adet hemodiyaliz cihazımız var. Bunu ASBİR'in 4 adet hediye edeceği cihazla 21'e çıkarıyoruz. Bu amaçla toplandık hediyeyi kabul ediyoruz. ASBİR'in bize yapacağız bu 4 adet diyaliz makinesi katkısıyla daha da güçleniyoruz. Hem şehrimize, hem de bölgemize çok daha iyi hizmet vereceğimizi planlıyoruz.

ASBİR Başkanı Yüksel Önder ise sağlığın önemine dikkat çekerek emeği geçen herkese teşekkür etti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title