Haberler

Cüsem, Kariyer Seminerlerine Devam Ediyor

Abone Ol

Cumhuriyet Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (CÜSEM) öğrencilerin iş hayatlarında da kullanabileceği kariyer seminerleri düzenlemeye devam ediyor.

Cumhuriyet Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (CÜSEM) öğrencilerin iş hayatlarında da kullanabileceği kariyer seminerleri düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda CÜSEM tarafından "Bankacılık ve Sigortacılık" semineri düzenlendi.

Merkezi Amfi'de verilen seminere CÜSEM Müdürü Doç. Dr. Bektaş Tepe, Cumhuriyet Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sait Alpagut Şenel ile öğrenciler katıldı.

Eğitmen Enver Coşkunsu tarafından verilen seminerde bankacılık ve sigortacılık sektöründe yer almak isteyen öğrenciler ile görev ve bölüm düzeyinde kariyer hedefleyenlere bilgi ve beceri kazandırılmasına yönelik bilgi verildi.

Seminerde Coşkunsu, temel bankacılık kavramı, genel ekonomi ve bankacılık, mali sistemler ve araçlar, bankacılık ve finansal pazarlama, risk yönetimi, banka muhasebesi ve finansal işleyişi, finansal sistemde davranış ve stres yönetimi, finansal piyasalarda fon ve portföy yönetimi gibi konular hakkında öğrencilere bilgiler verdi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Bektaş Tepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title