Haberler

Dadaylı Kore Gazisi Hasan Yazkan Vefat Etti

Abone Ol

Kore Gazisi 85 yaşındaki Hasan Yazkan son yolculuğuna uğurlandı.

Kore Gazisi 85 yaşındaki Hasan Yazkan son yolculuğuna uğurlandı.

Kastamonu'nun Daday ilçesin de yaşayan 85 yaşındaki Kore Gazisi Hasan Yazkan yaşlılığa bağlı olan rahatsızlığı nedeniyle vefat etti. Kore Gazisi Hasan Yazkan için askeri tören düzenlendi.

Kore Gazisi Yazkan'ın cenazesi, Daday Devlet Hastanesi morgundan alınarak Merkez Kolukaraoğlu Camiine getirildi. Yazkan'ın cenazesi, askeri tören ve kılınan cenaze namazının ardından kendi köyü olan Demirce Köyün de toprağa verildi. Cenaze törenine Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş,İlçe Garnizon Komutanı J. Kd. Bş.Çvş M. Ali Sayar,Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şube Başkanvekili Hüseyin Mahmutoğlu ve yönetim kurulu Türkiye Harp Malülü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Recep Gazioğlu ve yönetimi, CHP İlçe Başkanı Kadir Er ve yönetimi, diğer siyasi partilerin temsilcileri, daire amirleri,askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu Daday Kore Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title