Haberler

Dağdibider'de Mehmet Yavaş Güven Tazeledi

Abone Ol

Dağdibi Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 2'ncisi gerçekleşen genel kurulunda mevcut başkan Mehmet Yavaş güven tazeledi.

Dağdibi Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 2'ncisi gerçekleşen genel kurulunda mevcut başkan Mehmet Yavaş güven tazeledi.

Bursa'nın Keles ilçesine bağlı en eski köylerinden birisi olan Dağdibi Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2'nci olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut başkan Mehmet Yavaş'ın üyelerin oylarıyla yeniden başkanlığa geldiği genel kurul yörenin önde gelen siyasetçi ve işadamlarını buluşturdu. Dağder Kültür Merkezi'nde gerçekleşen DağdibiDer genel kurulunda Dağder Onursal Başkanı Ali Kaya, eski başkan Erkan Aydın ve mevcut başkan Mustafa Bay birlik ve beraberlik mesajları verdi. Divan başkanlığını Cengiz Battalcıoğlu'nun yaptığı genel kurulda konuşan DağdibiDer Başkanı Mehmet Yavaş yeni dönemdeki hedeflerini aktardı. Yavaş, "Derneğimizin önceki döneminde köyümüzün kültürünü, gelenek ve göreneklerini tanıtmaya çalıştık. Bu dönem ise yine aynı çalışmalarımızı daha da arttırmanın yanısıra öncelikli olarak tarımsal olmak kaydıyla ekonomik kalkınma için Valilik öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi, Bebka gibi kurumların desteğiyle projeler gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Dağder Genel Başkanı Mustafa Bay ise yaptığı konuşmada, genel kurulun başta Dağdibi köyüne olmak üzere tüm yöreye ve Bursa'ya hayırlı olmasını diledi. DağdibiDer'in 2'ncisi gerçekleşen genel kurulunda Mehmet Yavaş yeniden başkanlığa seçildi. DağdibiDer yönetim kurulunda İlyas Çavdar, Seda Şener Ökeer, Göksel Sakarya ve Zeynep Ünal yer aldı. Derneğin denetim kurulunda ise Hasan Güder, Ali Doğru ve Kazım Kayır görev aldı.

(YS)

23.12.2012 18: 30: 48

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Bay Ali Kaya Keles Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title