Haberler

Darıca İlköğretim Okulu Açıldı

Abone Ol

Kocaeli'nin Darıca İlçesinde Yeni Yapılan Lafarge Aslan Çimento Darıca İlköğretim Okulu Hizmete Açıldı.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yeni yapılan Lafarge Aslan Çimento Darıca İlköğretim Okulu hizmete açıldı.

1999 depreminde zarar gören Darıca İlköğretim Okulu tekrar açıldı. Açılışa Kocaeli Valisi Gökhan Sözer, Gebze Kaymakamı Kaymakam Mehmet Emin Avcı, Lafarge Türkiye Başkanı Nuri Özkaya, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Dilovası Belediye Başkanı Musa Kahraman, Darıca yeni emniyet Müdürü A.Kadir Demir ve çok sayıda davetli ile öğrenciler katıldı. Öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunları gösterisinin ardından açılış konuşmasını yapan Lafarge Türkiye Başkanı Nuri Özkaya, 1999 depreminde kullanılmaz hale gelen Darıca İlköğretim Okulu'nun bu duruma getirerek yenilendiğini belirtti. Özkaya, "Okulda bilgisayar laboratuvarı, çok amaçlı salon, engelli asansörü, projeksiyon aletlerine kadar bir çok modern araç ve gereç ile hiçbir eksik bırakmamaya çalıştık" diye konuştu.

Vali Gökhan Sözer ise eğitime yaptığı destekten ötürü Lafarge firmasına teşekkür ederek, tüm işadamlarını eğitime katkı sunmaya çağırdı. Lafarge Aslan Çimento Darıca İlköğretim Okulu 24 derslikten oluşuyor ve 800 öğrenci bu okulda öğrenim görüyor.

(MEA-MŞ) 06.06.2008 17:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title