Haberler

Dedaş AŞ Sözcüsü Üstün Açıklaması

Abone Ol

"Bakan Çelik'in, çiftçilerin tarımsal sulamaya ait elektrik borçlarını ödemelerine dönük açıklaması olumlu"

Dicle Elektrik AŞ (DEDAŞ) Sözcüsü Gökay Üstün, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in, çiftçilerin tarımsal sulamaya ait elektrik borçlarını ödemelerine dönük açıklamasının olumlu olduğunu belirtti.

Üstün yaptığı açıklamada, düzenledikleri kampanya ile çiftçilerden 2013 yılında tarımsal sulama için kullandıkları elektriğin yaklaşık dörtte birini talep ettiklerini, 3 yıllık olarak imzalanabilecek olan söz konusu kampanya ile bölge çiftçisine Türkiye'nin en ucuz elektriğini sağlamış olduklarını bildirdi.

Anlaşma imzalamak üzere gelecek olan çiftçilere gerekli hizmeti sunmak üzere oluşturdukları Tarımsal Sulama İletişim Merkezlerinin bu konuda çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Üstün, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in borcu bulunan çiftçilerin, zaman geçirmeden DEDAŞ'a gitmeleri ve borçlarını ödemek üzere anlaşma yapmaları yönündeki çağrısı olumlu" dedi. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Faruk Çelik Gökay Üstün Türkiye Dicle Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title