Haberler

Demirkol, Personeliyle İftarda Buluştu

Abone Ol

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesi bünyesinde çalışan tüm personelle iftarda bir araya geldi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesi bünyesinde çalışan tüm personelle iftarda bir araya geldi. İftar sofralarının kardeşlik duygularını pekiştirdiğini vurgulayan Demirkol, iftar ve sahur sofrası uygulamalarının görev süreleri boyunca devam edeceğini kaydetti.

Demirkol, Rabia Meydanı'ndaki iftar sofrasında belediye çalışanları, birim müdürleri ve belediye meclis üyeleriyle bir araya geldi. AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve ilçe yönetimi ile kadın ve gençlik kolları teşkilatının da yer aldığı iftarda Demirkol, personellerle tek tek görüştü. Tüm masaları dolaşanDemirkol, iftar sofralarının her akşamki konuklarıyla da görüştü. Okunan ezanla birlikte Demirkol ve personelleri orucunu açtı.

İftar sofralarıyla kardeşlik duygularının pekiştirildiğini ifade eden Demirkol, "Cenab-ı Hakk'ın sağlıkla, mutlulukla ve bölgemizdeki huzurla bizi bugüne, bayrama ulaştırdığı için Cenab-ı Hakk'a ne kadar şükretsek azdır. Ramazanın sonuna yaklaşmış bulunuyoruz. Bu sofrada AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve ilçe yönetimi, AK Parti İl Başkan Vekili, Haliliye İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, benimle birlikte yol giden AK Parti Haliliye Belediye Meclis üyeleri, aynı şekilde Haliliye Belediyesinin gönülden hizmet eden, sadece kazancı dua olan personelleri var. İnsanlara hizmet etme noktasında adaletten şaşmayan yöneticilerimiz var. Biz bu bölgede, bu noktada bir kardeşliği pekiştiriyoruz, kardeşliği herkesin görmesini temin ediyoruz. Cenab-ı Hakk'ın bize vermiş olduğu nimetleri herkesle paylaşarak, insanların duasını alıyoruz" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Canpolat Fevzi Demirkol Rabia Meydanı AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title