Haberler

Deskkop, Esnaf Odaları Başkanları ile Bir Araya Geldi

Abone Ol

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (Dekkop),tarafından Düzenlenen Toplantıda Esnaf Odaları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bir Araya Geldiler.

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (DEKKOP),tarafından düzenlenen toplantıda esnaf odaları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri bir araya geldiler.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Düzce Valisi Halil Nimetoğlu, DESKKOP Başkanı Ertan Taşlı, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı, oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan DEKKOP Başkanı Ertan Taşlı kooperatifin mevcut durumu ve ileriye yönelik olarak yapmak istedikleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Taşlı, esnafın 100 bin YTL kredi ile ihracata yönlendirilmesi konusunda TESKOMB Merkez Birliği Genel Başkanı Abdülkadir Akgül'ün Düzce'den bir esnafın faydalanması yönünde verdiği sözü tuttuğunu söyledi.

Taşlı, toplantının birlik ve beraberliğe atılmış ilk adım olduğunu belirterek "Amaç esnafı güçlendirmek. Biz yönetim olarak göreve geldiğimiz günden bu yana önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Yaptığımız işlere birlik yöneticilerininde vakıf olmasını istedi. Kredi özendirilecek bir şey değil belki ama, günümüz şartlarında esnafların kredi olanaklarından faydalanmadan ayakta kalması da ne yazık ki mümkün değil. Göreve geldiğimiz günden bu yana 340 esnafın 4 milyon 500 bin ytl kredi almasını sağladık. Esnaf odaları ile Kooperatif ayrılması mümkün olmayan iki ayağız. Birlikte çalışmamız Düzce esnafının yararına olacak. Amaçlarımızdan biride diğer iller ile girdiğimiz yarışta ön saflarda yer almak" dedi.

Taşlı ayrıca Düzce'de evi olmayan DESKKOP üyelerine ev yapmak gibi bir taslak projelerinin olduğunu bu konuda görüşler yaptıklarını söyledi.

(AY-İÇ)

04.05.2007 11:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title