Haberler

Desob'tan Düzce Tso'ya Ziyaret

Abone Ol

Düzce Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (DESOB) Yönetim Kurulu Üyeleri Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret etti.

Düzce Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (DESOB) Yönetim Kurulu Üyeleri Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret etti.

Ziyarete, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, 8,5 yıldır görevini layığıyla yerine getiren Düzce TSO Başkanı Metin Büyük'e bundan sonraki yaşamında başarılar dilediklerini söyledi.

Kayıkçı, her anlamda yükselen bir değer olan Düzce TSO'nun bundan sonraki süreçte de büyümeye ve değişmeye devam edeceğini ifade etti. Düzce TSO Başkanı Metin Büyük, DESOB'la her zaman yakın ilişkiler içerisinde olduklarını belirterek, sanayici ve esnafın ayrılmaz bir bütün olduğunu, bu nedenle bu iki kurumun uyum içinde çalışması gerektiğini söyledi.

Büyük, bugüne kadar birçok ortak projeye imza attıkları DESOB'la bundan sonraki süreçte de aynı şekilde çalışılacağından emin olduğunu da sözlerine ekledi. Toplantının sonunda DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Düzce TSO Başkanı Metin Büyük'e plaket verdi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Büyük Yerel Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title