Haberler

Deü Göz Hastalıkları Polikliniği Yenilendi

Abone Ol

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Hastanesi’nde günde ortalama 300 hastaya hizmet veren Göz Hastalıkları Polikliniği, makine parkı ve fiziki alanları yenilenerek törenle hizmete açıldı.

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Hastanesi'nde günde ortalama 300 hastaya hizmet veren Göz Hastalıkları Polikliniği, makine parkı ve fiziki alanları yenilenerek törenle hizmete açıldı.

Modern görüntüsünün yanı sıra öğretim üyeleri ve uzman hekimleri ile Türkiye'nin en gözde merkezleri arasında yer alan Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Göz Hastalıkları Polikliniği yenilendi. Açılış, DEÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Refik Mas ve Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hakan Öner'in ev sahipliğinde yapılırken, açılışa DEÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi önceki Rektörü Prof. Dr. Şerefettin Canda, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil Köse, Prof. Dr. Murat Özgören, Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Can Karaca, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülay Canda, DEÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. M.Refik Mas, Başhekim Yardımcıları, Öğretim Üyeleri, idareciler ve sağlık çalışanları katıldı.

"YENİLEMELER SÜRECEK"

Rektör Füzün konuşmasında Dokuz Eylül Üniversitesi'nin öne çıkan önemli özelliklerinden birinin İnciraltı Yerleşkesi'ndeki hastane olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Türkiye'nin göz bebeklerinden biri olan, hatta dünya ölçeğinde yarışabilecek bir hastanemiz olduğu için gururluyuz. Hastanemiz, uzun zamandır var olan olumsuzluklara rağmen bütçe olarak kendini toparlamıştır ve iyiye gidiş vardır. Rektörlük olarak verdiğimiz destekle Göz Hastalıkları Polikliniği modern şartlara uygun hale getirildi. Bundan sonra da tek kişilik ya da iki kişilik odalardan oluşacak düzenlemeler ile diğer bölümlerde yenilemeleri sürdüreceğiz. Yeni ünitemizin daha başarılı hizmetlere vesile olmasını diliyorum."

"MODERN MEKAN"

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülay Canda da "Göz Hastalıkları Anabilim Dalımız, alanında yetişmiş, donanımlı öğretim üyeleri bulunan bir bölümdür ve hem mekan hem de araç gereç açısından hedeflenen yapıya kavuşmuştur. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Tüm hocalarımızdan beklentimiz, sağlıklı, huzurlu, mutlu şekilde kurumumuza ve dolayısıyla ülkemize en iyi hizmeti sunmaya devam etmeleri. Hepimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Başhekim Prof. Dr. Mehmet Refik Mas ise "Türkiye sağlıkta adım adım gelişen bir ülke. Üniversite hastanesi olarak bu gelişim sürecinde biz de varız. Göz Polikliniğimizde makine ve parkı fiziksel koşullar anlamında önemli düzenlemeler yaptık. Modern bir mekana kavuştuk. Hastanemizde tüm polikliniklerimizi bu seviyeye getirme çabasındayız. Bugün mevcut ekonominin getirdiği yarışmalı davranış şekli bizi de mutlak etkileyecektir ve iyileştirme çalışmalarımız sürecektir. Yenilenmiş hizmet alanımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

"HASTA SAYISI FAZLA"

Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hakan Öner de Göz Hastalıkları Polikliniği'ni diğer bölümlerden ayıran bir yönün hasta sayısı ve sirkülasyon fazlalığı olduğunu hatırlatarak şöyle konuştu: "Türkiye'nin en değerli öğretim üyeleri ve elemanları ile ve yenilenen polikliniğimizle eğitim ve hizmet çıtamızı daha da yükseğe çıkaracağımıza inanıyorum. Destekleri için başta Sayın Rektörümüz olmak üzere, dekanımız, başhekimimiz ve ünitemizin hazırlanmasında emeği geçen her birime ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dokuz Eylül Üniversitesi Mehmet Füzün Tülay Canda Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title