Haberler

Dicle Elektrik'ten 'İndirimli Elektrik' Açıklaması

Abone Ol

Dicle Elektrik Perakende Satış Batman İl Müdürü Serhat Öztürk, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) mevzuatı çerçevesinde yıl içinde aylık 120 TL ve üzerinde elektrik tüketen her müşterileri gibi Batman’daki müşterilerinin de indirimli elektrik alma imkanından yararlanabileceklerini açıkladı.

Dicle Elektrik Perakende Satış Batman İl Müdürü Serhat Öztürk, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) mevzuatı çerçevesinde yıl içinde aylık 120 TL ve üzerinde elektrik tüketen her müşterileri gibi Batman'daki müşterilerinin de indirimli elektrik alma imkanından yararlanabileceklerini açıkladı.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan İl Müdürü Öztürk, indirimli elektriğin 2001 yılından bu yana gündemde olduğunu, yıl içinde aylık ortalama 120 TL ve üzerinde tüketimi olanların da indirimden yararlanabildiğini aktardı. Günümüzde elektrik enerjisinin olmadığı bir dünyanın artık düşünülemeyeceğini de kaydeden Öztürk, birkaç dakikalık kesintinin bile hayatı felç etmeye yettiğini dile getirdi.

Elektrik piyasasındaki özelleştirme faaliyetlerinin ardından güncellenen fiyat politikaları ile beraber tüketicilerin ucuz elektrik kullanabilme imkanına kavuştuğunun altını çizen Öztürk, "EPDK tarafından belirlenen limitlerin üzerinde tüketimi olan tüm tüketiciler, bizimle sözleşme imzalayarak indirimli elektrik alabilirler. Bizler müşterilerimize sunmakta olduğumuz hizmet kalitemizi, yapacağımız indirimler ile taçlandırmak istiyoruz. Ne var ki, müşterilerimiz indirim hakkında yeterince bilgi sahibi değiller. Yıl içinde aylık 120 TL ve üzeri tüketimi olan tüm müşterilerimiz abone servisi ve veznelerimize müracaat ederek her hangi bir bedel ödemeden sözleşme imzalayabilir ve indirimli elektrik alabilirler" dedi. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Serhat Öztürk Batman Dicle Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title