Haberler

Didim AK Parti'de Altınok Adaylığını Açıkladı

Abone Ol

Didimli turizmci İbrahim Altınok, bu ay içerisinde yapılacak olan AK Parti Didim İlçe Kongresi'nde ilçe başkanlığına aday olduğun açıkladı.

Didimli turizmci İbrahim Altınok, bu ay içerisinde yapılacak olan AK Parti Didim İlçe Kongresi'nde ilçe başkanlığına aday olduğun açıkladı.

AK Parti Didim İlçe Başkanlığına sürpriz bir isim adaylığının açıkladı.

Didim'de turizm işletmeciliği yapan İbrahim Altınok, AK Parti Didim İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Altınoki

AK Parti Aydın İl Başkanlığına dilekçesine verdiğini ve İlçe Başkanlığı için aday olduğunu belirterek, "Partimize daha üst seviyelere taşımak ve Didim'e hizmet etmek için aday oldum.

Adaylığımla ilgili Aydın İl Başkanlığına gerekli belgeleri teslim ettim. Ekibimizle birlikte Didim için güzel projeler hazırladık. Şayet seçilirsek ve göreve gelirsek hazırladığımız bu projeleri açıklayacağız. Ben ve ekibim bu süreç içerisinde Didim ve partimiz için çalışmalarımız sürdüreceğiz. Kongre öncesinde aday olan tüm İlçe Başkan adaylarımıza da başarılar diliyorum. Kongremizin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

İBRAHİM ALTINOK'UN ÖZGEÇMİŞİ..

6 Temmuz 1973 Siirt doğumlu olan Altınok, İstanbul ve İzmir'de yaşamını sürdürdü. Yurt dışında da ticari faaliyetlerde bulunan Altınok, Didim'de ticari faaliyetlerini sürdürüyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Altınok Ak Parti Yerel Aydın Didim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title