Haberler

Dikili'den Türkçe Dünya Şölenine Davet

Abone Ol

Dikili İş Adamları Derneği tarafından ilki gerçekleştirilen "Türkçe Dünya Şölenine Davet" renkli görüntülere sahne oldu.

Dikili İş Adamları Derneği tarafından ilki gerçekleştirilen "Türkçe Dünya Şölenine Davet" renkli görüntülere sahne oldu.

Dikili Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şölene Dikili Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Dikili İşadamları Derneği Başkanı Ahmet Avcı ile çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve başkanları katıldı.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda Endonezya, Mozambik, Konko ve Ahızkalı öğrenciler davetlilere Kuran-ı Kerim okudu ardından yöresel gösteriler sundu. Şölende konuşan Recek Güneş, 'Evrensel Barış ve Kardeşlik' ile ilgili sunum gerçekleştirdi. Dikili Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu da katılımcılara teşekkür ederek başarılara diledi. Ödül töreni ile devam eden gece, katılımcılara Özbek pilavı dağıtıldı ve sinevizyon gösterimi sunuldu.

(SŞ-AH-

12.05.2012 18: 28: 23

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dikili Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title