Haberler

Doğanşehir'de Ülkü Ocakları 'Diriliş Gecesi' Yaptı

Abone Ol

Doğanşehir ilçesinde Doğanşehir Ülkü Ocakları tarafından 'Diriliş Gecesi' adı altında etkinlik gerçekleştirildi.

Doğanşehir ilçesinde Doğanşehir Ülkü Ocakları tarafından 'Diriliş Gecesi' adı altında etkinlik gerçekleştirildi.

Doğanşehir Belediyesi önündeki meydanda gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Sanatçı Ali Kınık ve Erhan Çerkezoğlu konser verdi.

Etkinlik, Doğanşehir Mehteran Takımının gösterisi ile başladı. Mehteran Takımı'nın gösterisinin ardından konuşan Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Göksel Oğuz Tutlu, "Dirlik ve birliğimize en çok ihtiyacımızın olduğu şu günlerde ilçe teşkilatımızın hazırlamış olduğu bu gece daha da anlam kazanmıştır Türk milleti olarak birliğimiz hedef alınmak istenmektedir. Ülkücü camia olarak yaşanan süreçte oynanan oyunlarda aktör olmayacağız. Türk milletinin birlik ve beraberliğini sağlama noktasında üstümüze düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın tarihte bu kutlu görevi bizi ayrıştırmaya çalışanlara karşı en iyi şekilde yerine getirdik" dedi.

Doğanşehir MHP İlçe Başkanı Muzaffer Çelebi ise, "Türkiye'nin yakın geleceğini, Türk milletinin varlık mücadelesini en üst perdeden etkileyip tayin edecek olan mahalli idareler seçimleri tüm yurt sathında 30 Mart 2014 tarihinde yapılacaktır. Bu demokratik fırsat aynı zamanda bir yenilenme aynı zamanda milletçe silkinip doğrulmak için tarihi bir milat olacaktır" diye konuştu.

Etkinlik, Sanatçı Ali Kınık ve Erhan Çerkezoğlu tarafından verilen konser ile sona erdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erhan Çerkezoğlu Doğanşehir Ali Kınık Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title