Haberler

Doğaseverler Milyonlarca Uğur Böceği ile Buluşacak

Güncelleme:
Abone Ol

Kahramanmaraş'ta uğur böcekleri için düzenlenen tek festival olan Uludaz Uğur Böcekleri Festivali 7-8 Haziran tarihlerinde yapılacak.

Kahramanmaraş'ta uğur böcekleri için düzenlenen tek festival olan Uludaz Uğur Böcekleri Festivali 7-8 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek.

Doğaseverler ve fotoğrafçılar bu hafta sonu milyonlarca uğur böceğini bir arada görmek için Uludaz'a akın etmesi bekleniyor.

Kısa adı KADAK olan Kahramanmaraş Arama Kurtarma Doğa Sporları ve Amatör Telsizciler Kulübü'nün önderliği ve bir alışveriş sitesinin ana sporluğunda gerçekleşecek olan Uğur böcekleri festivalinin bu yıl 7.'si yapılacak.

Geçmiş yıllara göre bu yıl daha kapsamlı ve detaylı planlanan festivale Kahramanmaraş merkezi dışında, çeşitli illerden de yoğun katılım olacağı organize komitesine yapılan başvurulardan anlaşılırken, Neslihan Baltacı ve Hilmi Şahballı konserinin de 7 Haziran cumartesi akşamı yapılacak olan Uğurböcekleri kampına ayrı bir renk katması bekleniyor.

Kahramanmaraş Valiliği başta olmak üzere, Sütçü imam Üniversitesi, Büyükşehir Belediyesi, Gençlik spor il Müdürlüğü, Av Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Onikişubat Belediyesi, Dulkadiroğlu Belediyesi, Türkoğlu Belediyesi'nin desteklediği uğurböceği festivaline ulusal basında büyük ilgi gösteriyor. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

kahramanmaraş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title