Haberler

Döşemealtı Belediyesi'nden Engellilere Anlamlı Destek

Abone Ol

Antalya'nın Döşemealtı ilçe Belediyesi tarafından Dünya Engelliler Günü ve haftasına dikkat çekmek için düzenlenen etkinlikte tamamı engelli bireylerden oluşan Pozitif Engelliler Tiyatro Topluluğu tarafından "Engelli Şov" adlı oyun...

Antalya'nın Döşemealtı ilçe Belediyesi tarafından Dünya Engelliler Günü ve haftasına dikkat çekmek için düzenlenen etkinlikte tamamı engelli bireylerden oluşan Pozitif Engelliler Tiyatro Topluluğu tarafından "Engelli Şov" adlı oyun sahnelendi.

Tamamı engellilerden oluşan Pozitif Engelliler Tiyatro Topluluğu, Döşemealtı'nda "Engelli Şov"adlı oyunu sahnelendi. Yeşilbayır'da bulunan Döşemealtı Belediyesi Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunda engellilere acınmaması, destek olunması mesajı verildi.

İnsan hayatında yaşama sevgisinin ve hayata tutunmanın engel tanımadığını söyleyen Pozitif Engelliler Tiyatro Topluluğu Yönetmeni Erkan Karabaş, "Bizler vücudumuzun herhangi bir organının eksikliği nedeniyle engelli olabiliriz ama bu engel bizim yaşam sevgimizin ve sanat aşkımızın önünde duramıyor.Biz engelli vatandaşlar bizlere acınmasını istemiyoruz. Hayatımızın kolaylaştırılmasını ve saygı gösterilmesini bekliyoruz" dedi.

Oyun sonunda topluluğa teşekkür ederek plaket veren Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Tuncer ise, "Hepimiz birer potansiyel engelli adayıyız. O nedenle bize düşen görev engellilerin hayatlarını kolaylaştırmaktır" diye konuştu. Tuncer, Döşemealtı Belediyesi olarak sosyal belediyecilik ve şehirleşme çalışmalarında engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırıcı planlamalar yaptıklarını da sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Engelliler Günü Ayhan Tuncer Döşemealtı Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title