Haberler

DP'nin Marmaris Adayı Karacan, Başkan Acar'ı Ziyaret Etti

Abone Ol

Demokrat Parti (DP) Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan ve DP ilçe yönetimi, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ı ziyaret etti.

Demokrat Parti (DP) Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan ve DP ilçe yönetimi, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ı ziyaret etti.

Belediye başkan Adayları Ali Acar ve Mustafa Karacan seçim sürecine yönelik önemli mesajlar verdi. Her iki aday da yerel seçim kampanyalarının centilmenlik ve saygı çerçevesinde geçmesini temenni etti.

Demokrat Parti Marmaris İlçe Başkanı Mustafa Tüzün, nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirtti. Başkan Acar da ziyaret nedeniyle Demokrat Partililere teşekkür ederken, siyasetin etik kurallar içinde yapılması gerektiğine dikkat çekti.Acar, Mustafa Karacan ile belediye meclisinde mesai yaptıklarına da dikkat çekti .Acar Karacan ile olan diyalogunun diğer adaylara da örnek olmasını temennisinde bulunarak, "Tabiki bir seçim sürecine girdik. Hepimizin arzusu bu seçim sürecinin demokrasinin ahlaki etik kuralların dışına taşmadan sağlıklı bir yarış olmasıdır.Son zamanlarda yaşanan bir takım şürtüşmeleri bir kenara bırakıp karşılıklı olarak selamlaşma ve bir araya gelmeyi önemsiyorum" dedi.

Ziyarette konuşan Demokrat Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan da, "Seçimin bir müsabaka olduğunu düşünüyorum.Bu müsabakanın centilmenlik kuralları içierisinde geçmesini temenni ediyorum.Marmaris'te son kararı halkın iradesinin verecektir" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Karacan Demokrat Parti Marmaris Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title