Haberler

Dr. Kunak'a Akşehir'de Yoğun İlgi

Abone Ol

Televizyon ekranlarında sağlık programı hazırlayıp sunarak bilgi ve birikimlerini paylaşan Op. Dr. Feridun Kunak, Konya’nın Akşehir ilçesinde söyleşi gerçekleştirdi.

Televizyon ekranlarında sağlık programı hazırlayıp sunarak bilgi ve birikimlerini paylaşan Op. Dr. Feridun Kunak, Konya'nın Akşehir ilçesinde söyleşi gerçekleştirdi.

Akşehir Kültür Merkezi'nde Akşehir Nasreddin Hoca Özel Eğitim Uygulama Okulunun sosyal etkinlikleri kapsamında organize ettiği etkinlikte, Op. Dr. Feridun Kunak Akşehirlilerle buluştu. Yoğun bir katılımım olduğu etkinlikte okul öğrencileri Efe oyunu gösterisi de sundu.

Akşehirlilere sağlıklı yaşam konusunda ipuçları veren Dr. Kunak, bitkisel kürleri de katılımcılarla paylaştı. Türkiye'de özellikle kahvaltıya önem verilmediğine dikkat çeken Dr. Kunak, kahvaltının hayattaki en önemli öğün olduğunu ve kahvaltı yapılmasının ihmal edilmemesi gerektiğini vurguladı. Türkiye gibi bol güneşli ülkede D vitamini eksikliğine sıkça rastlanıldığına değinen Dr. Kunak, D vitaminin sadece güneşte değil, yumurta, peynir, süt yoğurt gibi ürünlerde de sıkça bulunduğunu hatırlattı.

Dr. Feridun Kunak, programın sonunda katılımcılardan kurayla belirlediği kişileri de muayene etti. Ayrıca Kültür Merkezi Fuaye salonunda etkinlik kapsamında Akşehir Nasreddin Hoca Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin elişlerinden oluşan kermes de düzenlendi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nasreddin Hoca Feridun Kunak Akşehir Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title