Haberler

DTSO'dan AK Parti İl Başkanı Keskin'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Güncelleme:
Abone Ol

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin'i ziyaret etti.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetimi AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin'i ziyaret etti.

Son kongrede AK Parti Düzce il Başkanı seçilen Hikmet Keskin'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri bir ziyaret bulundu.

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülkadir Albayrakoğlu, Ekrem Gökçe, Hayati Eğilmez ve Murat Saydam, yapılan kongrede göreve gelen AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin'i makamında ziyaret ederek tebrik ettiler. Ziyarette Düzce TSO Meclis Katip Üyesi ve aynı zamanda AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi olan Sibel Tuncer'de yer aldı.

BİLİM SANAYİ MÜDÜRÜNDEN DTSO'YA ZİYARET

Düzce Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne atanan Salih Akbulut DTSO'yu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Çakır, oda olarak yakın mesai arkadaşlarının Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü olduğunu belirterek, Akbulut'a yeni görevinde başarılar diledi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fahri Çakır Ak Parti Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title