Haberler

Dünya Çevre Günü Kartepe'de Kutlandı

Abone Ol

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü düzenlediği etkinliklerle kutladı.

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nü düzenlediği etkinliklerle kutladı.

Kartepe'deki 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde yapıldı. Etkinliklere Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır, Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin, Mavi Boncuk Anaokulu öğrenci ve velileri, 17 Ağustos İlk ve Ortaokul öğretmen ve veliler katıldı. 17 Ağustos Okul öğretmeni Dilek Çoruh tarafından hazırlanan "Şiddete Hayır ve Geri Dönmüşümün Önemi" konulu drama gösterileri ve "Geri Dönüşüm" konulu sergiyi hazırlayan öğrenciler izleyicilerden tam not aldı.

Törende Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in selamını ileten Başkan Yardımcısı Çakır, "Çevre bilincinin önemini genç nesillere anlatmak ve daha yaşanabilir bir çevreye sahip olma adına okullarımız arasında düzenlenen Atık Pil Toplama kampanyasına katılan herkese başkanımız adına teşekkür ederim" dedi.

Kartepe genelinde en çok atık pil toplayan ilk üç okula da hediyeleri Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır tarafından verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necip Fazıl Kısakürek Sinan Şahin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title