Haberler

Dünya Gençler Short Track Şampiyonası"

Abone Ol

Erzurum'da düzenlenen, Dünya Gençler Short Track Şampiyonası'nda ikinci gün yarışlarında 500 metre elemeleri tamamlandı Şampiyonada Türkiye Milli Takımı bayan sporcuları Betül Yerdelen ile Elif Özden, erkeklerde ise Davut Tahtacı ve Menderes Eren 500 metre yarışlarında elemeleri geçemedi.

Erzurum'da düzenlenen, Dünya Gençler Short Track Şampiyonası'nda ikinci gün yarışlarında 500 metre elemeleri tamamlandı.

Palandöken Buz Pateni Salonu'nda devam eden şampiyonada Türkiye Milli Takımı bayan sporcuları Betül Yerdelen ile Elif Özden, erkeklerde ise Davut Tahtacı ve Menderes Eren 500 metre yarışlarında elemeleri geçemedi.

Yarışlarda 500 metre çeyrek final bayanlar ve erkeklerde 32 sporcu yarı finale çıkmak için mücadele edecek.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Murat Akın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonanın ikinci gününde yapılan 500 metre yarışlarında beklemedikleri bir tablonun ortaya çıktığını söyledi.

Milli Takım sporcularının yarın 1000 metre yarışlarında piste çıkacağını belirten Akın, "Şampiyona güzel geçiyor. Tabii gönül madalya almak istiyor fakat dünyanın en iyi sürat patencilerine karşı çocuklarımızın ortaya koyduğu performans da iyi. Short trackta yeni olmamıza rağmen dünyanın iyilerine karşı mücadele ediyoruz. Bugün yapılan yarışlar da çok çekişmeli geçiyor. Umarım yarın da yine aynı güzellikte şampiyonayı sonlandıracağız" diye konuştu. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Palandöken Menderes Türkiye Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title