Haberler

Dünya Türkmenler Birliği'nden "Şimdi Kardeşlik Zamanı"

Abone Ol

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Dünya Türkmenler Birliği tarafından düzenlenen "Şimdi Kardeşlik Zamanı" gecesine katıldı.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Dünya Türkmenler Birliği tarafından düzenlenen "Şimdi Kardeşlik Zamanı" gecesine katıldı.

Adana Hekimevi'nde düzenlenen gecede konuşan Vali Coş, bu birlikteliği tertip eden Dünya Türkmenler Birliği Yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Vali Coş, kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin daha da pekiştirilmesi için bir araya geldiklerini belirterek, "Biz, milletimiz, memleketimiz ve güzel Adana'mız için, büyük Atatürk'ün 'Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır' vecizesini kendimize ilke edinerek, ne iş yapıyorsak yapalım, en iyisini yapmaya odaklanarak, toplam kalite olgusunun gerçekleştirilmesi için bireysel olarak üzerimize düşeni yapmamız gerekiyor. Bu hususta da Yörük Türkmen kardeşlerimizin toplumun diğer kesimlerine öncü ve örnek olması da en büyük temennimizdir. Bu vatana olan sevgimizi, aziz milletimize olan bağlılığımızın da gereğidir" dedi.

Dünya Türkmenler Birliği Başkanı İsmail Demirdüzen, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra birlik üyelerinin katıldığı gece, halk ozanları tarafından söylenen türkülerin ardından Tarihçi Yazar Cezmi Yurtsever'in Yörük kültürü ile ilgili sunum yapmasının ardından son buldu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Hüseyin Avni Coş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title