Haberler

Durasıllı Kasabasında Şampiyonluk Coşkusu

Abone Ol

Manisa 1.Amatör Küme C Grubu'nda mücadele eden ve Süper Amatör Küme'ye yükselmeyi geçen hafta garantileyen Durasıllı Belediyespor sahasında oynadığı Selendi Belediyespor maçı öncesinde şampiyonluk kupasını Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu...

Manisa 1. Amatör Küme C Grubu'nda mücadele eden ve Süper Amatör Küme'ye yükselmeyi geçen hafta garantileyen Durasıllı Belediyespor sahasında oynadığı Selendi Belediyespor maçı öncesinde şampiyonluk kupasını Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın'ın elinden aldı.

Bu moralle karşılaşmada baştan sonuna kadar üstün oynayan Durasıllı Belediyespor, rakibini Özgür'ün iki, Toti'nin bir golü ile 3-1 mağlup etti. Maç sonunda Durasıllı Belediye Başkanı Mehmet Uygun, futbolcularla birlikte harmandalı oynadı. Karşılaşmayı Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Metin Şahin, Durasıllı Belediye Başkanı Mehmet Uygun, Ak Selendi Belediye Başkanı İrfan Karahan, Belde Belediye Başkanları, Salihli Ticaret Borsası Meclis Başkanı İlter Yüksel ile çok sayıda taraftar izledi. Maç sonunda Belediye'nin şantiyesinde kutlama yemeği veren Başkan Mehmet Uygun, hayalini gerçekleştirdiğini söyledi. Futbolcuları ile gurur duyduğunu belirten Uygun, "Bundan 2 yıl önce 2. Amatör kümedeydik. Düştüğümüz yerden kalktık, silkelendik önce 1. Amatör kümeye ardından da bugün Süper Amatör Küme'ye yükseldik. Biz futbolcularımızla bir olduk, birlik olduk, beraber olduk. Kurmuş olduğumuz bu takımla daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Bu başarı da emeği geçen ve tüm güçleriyle mücadele eden futbolculara, teknik heyete teşekkür ediyorum." dedi.

Durasıllı Belediyespor Teknik Direktörü Yahya Aydın ise, "Oyuncularım iyi mücadelenin sonucunda grubu şampiyon olarak tamamlayıp bir üst lig olan Süper Amatör Lig'e çıktı. Bu başarı hepimizin. Bu takım bölgesel ligi hak ediyor. Bundan sonra çalışmalarımıza o doğrultuda devam edeceğiz. Şampiyonluğumuzu bize desteğini esirgemeyen Durasıllı Belediye Başkanımız Mehmet Uygun başta olmak üzere tüm halkımıza armağan ediyoruz." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Uygun Durasıllı Selendi Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title