Haberler

Düsiad Çin'e Gidiyor

Abone Ol

Çin ile ülkemizin ticaretini belirleyen 115. Canton Fuarı, I.Devre 2. programı 15-19 Nisan tarihleri arasında Guangzhou şehrinde gerçekleşecek.

Çin ile ülkemizin ticaretini belirleyen 115. Canton Fuarı, I.Devre 2. programı 15-19 Nisan tarihleri arasında Guangzhou şehrinde gerçekleşecek.

Düzce Sanayici ve İşadamları Derneğinin (DÜSİAD) düzenlemiş olduğu organizasyonla 10 işadamı ile fuara katılacak. DÜSİAD geçtiğimiz yılda bu fuara iki dönem olarak toplam 25 işadamı katımlı ve önemli iş bağlantıları ile gelmişlerdi.

DÜSİAD Genel Sekreteri Nuri Türk, Canton Fuarı hakkında açıklayıcı bilgiler verdi. Türk, "ÇİN Canton Fuarı, yılların verdiği deneyimle, yıldan yıla etkisi büyümektedir. 1 milyon 300 bin metrekarelik sergi alanında on binlerce katılımcı firma ile 150 bin'den fazla ürün bulunmakta olup, Çin'in ithal ve ihraç ettiği tüm ürünler aynı anda bu fuarda sergilenmektedir. Her yıl bu fuarda ziyaretçi sayısı 203 ülkeden 167 bin kişidir. Çin ithal ve ihraç Ürünleri Fuarı'nı ülkemizden yılda 4 bin'in üzerinde ihracat / ithalatçı iş adamı ziyaret etmekte ve mal alıp, satmaktadır. Fuarın Ticaret hacmi ise her dönemde 12 -15 milyar USD'dır. Çin ile ticaretimizi Canton Fuarı belirler" dedi.

Hong Kong ve Çin gezileri ile ilgili bilgiler veren Genel Sekreter Türk, Canton Fuarının 1957'den beri düzenlenen Çin'in en büyük fuarı olduğunu söyledi. Türk, Canton Fuarı'na geçtiğimiz yıl katılan bir çok işadamımız ikili iş görüşmeleri yaptılar ve sektörlerinde önemli gelişmelere imza atma imkanı yakaladılar. DÜSAİD olarak bu tür sektörel fuarlar ve iş gezilerimiz devam edecektir. Düzce'nin dünyaya açılan kapısı olarak bizler işadamlarımızın işlerini geliştirmeleri için tüm bağlantıları yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çin Halk Cumhuriyeti Nuri Türk Guangzhou Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title