Haberler

Düzce'de Dolandırıcılığa Karşı Farkındalık Çalışmaları

Güncelleme:
Abone Ol

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü, dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirmek amacıyla pazaryerlerinde el broşürleri dağıttı ve bilgilendirici afişler astı.

DÜZCE (İHA) – Düzce'de polis ekipleri pazaryerlerine giderek, dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirme çalışmalarına devam etti.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşların dolandırıcılık olaylarına karşı bilgili olması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Kaynaşlı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşlara bilgilendirmeler yapılarak el broşürleri dağıtıldı. Ayrıca ekipler görünür yerlere dolandırıcılık ile ilgili bilgilendirici afişler astı. Ekipler vatandaşların yoğun olarak bulunduğu bölgelerde farkındalık faaliyetlerine devam edecek. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dolandırıcılık Yerel Haberler Politika Güvenlik 3-sayfa Yerel Dolandırıcılık Güvenlik Yerel Haberler 3.Sayfa Yerel Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title