Haberler

Düzce'de "Paylaşmak Güzeldir" Etkinliği

Abone Ol

Üniversite öğrencileri etkinlik kapsamında hazırladıkları eğitim materyallerini, anasınıflarına bağışladı.

Düzce Üniversitesi (DÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) Çocuk Gelişim Bölümü öğrencileri, "Paylaşmak Güzeldir" etkinliği kapsamında hazırladıkları eğitim materyallerini, anasınıflarına bağışladı.

DÜ Sağlık Hizmetleri MYO Öğretim Görevlisi Zeynep Seda Çavuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerin okul öncesi eğitim materyallerini, Aydınpınar İlkokulu ve Yeni Taş Köprü İlkokulu anasınıflarına teslim ettiğini belirtti.

Okul öncesi eğitimin temel ihtiyaçları arasında kitap, blok, kukla, deney setleri, sanatsal araçlar, eğitici oyuncak, dramatik oyun ve müzik materyalleri bulunduğunu ifade eden Çavuş, "Temel tasarım dersi kapsamında hazırlanan materyallerin işe yarar birer malzemeye dönüşmesi ve eğitimin temel basamağı olan okul öncesi dönem çocuklarına ulaşması bizler için önemliydi. Öğrencilerimizle beraber, dersin verimini, değerini ve geleceğin öğretmenleri olacak öğrencilerin, alana katkılarını artıracağını düşündüğümüz için böyle bir etkinlik yapmaya karar verdik" diye konuştu. - Düzce

Kaynak: AA / Yerel

Düzce Üniversitesi Zeynep Seda Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title