Haberler

Düzce'de Turizm Haftası Etkinlikleri

Abone Ol

Düzce'de Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Şehir Tiyatrosu Tarafından "Salaklar Sofrası" Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi.

Düzce'de Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü şehir tiyatrosu tarafından "Salaklar Sofrası" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Bu yıl 31.'si kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Şehir Tiyatroları bir gösteri sundu. Gençlik Merkezi'nde sahnelenen tiyatro oyununu Düzce Valisi Halil Nimetoğlu, eşi Nevin Nimetoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak ve tiyatro severler izledi.

Francis Veber'in yazdığı Alev İşler'in yönettiği "Salaklar Sofrası" adlı tiyatro oyununda yönetmen Alev İşler, Nurullah Çelebi, Haluk Velioğlu, Nihal Dağlı, Zuhal Özkal, Necmettin Görgün ve Ali Özkal rol aldı. Az sayıda da olsa tiyatro severler gösteri sonunda oyncuları ayakta alkışladılar.

(AY-AK)

18.04.2007 13:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title