Haberler

Düzce'de Ulu Çınarlara Ahde Vefa Programıyla Yaşlıların Saçları Kesiliyor

Güncelleme:
Abone Ol

Düzce'nin Çilimli ilçesinde kaymakamlık tarafından yürütülen 'Ulu çınarlara Ahde Vefa' programı ile gönüllü kuaförler tarafından yaşlıların saçları kesilip, kına yakılıyor. Çilimli Kaymakamlığı tarafından başlatılan ulu çınarlarımıza ahde vefa çerçevesinde yaşlılara her türlü destek sağlanıyor. Proje kapsamında yaşlılarımızın kişisel bakımları, ilçede faaliyet yürüten erkek ve kadın kuaförleri tarafından gönüllü olarak gerçekleştirildi.

DÜZCE(İHA) – Düzce'nin Çilimli ilçesinde kaymakamlık tarafından yürütülen "Ulu çınarlara Ahde Vefa" programı ile gönüllü kuaförler tarafından yaşlıların saçları kesilip, kına yakılıyor.

Çilimli Kaymakamlığı tarafından başlatılan ulu çınarlarımıza ahde vefa çerçevesinde yaşlılara her türlü destek sağlanıyor. Proje kapsamında yaşlılarımızın kişisel bakımları, ilçede faaliyet yürüten erkek ve kadın kuaförleri tarafından gönüllü olarak gerçekleştirildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kaymakamlık Çilimli Güncel Yerel Yaşam Düzce Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title