Haberler

Düzce'den Libya'ya Ticari Adım

Abone Ol

Libya’ya ticari gezi düzenleyen Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği, (DÜSİAD) bu ülkedeki en önemli temaslarını Trablus Ticaret Odası ile gerçekleştirdi.

Libya'ya ticari gezi düzenleyen Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği, (DÜSİAD) bu ülkedeki en önemli temaslarını Trablus Ticaret Odası ile gerçekleştirdi. Trablus (Tripoli) Ticaret Odası Genel Müdürü ile makamında görüşme yapan Düzceli İşadamları, Libya'nın güvenilir firmalarına ulaşma imkanı buldular.

Libya Yapı-İnşaat ve Malzemeleri Fuarına katılan DÜSİAD üyesi işadamları ve DÜSİAD'ın yurtdışı organizasyonlarını yapan Gür Tur Firma yetkilileri, Trablus Ticaret Odası Genel Müdürü Ahmed M. El Faghl ile makamında toplantı yaparak önemli yol kat ettiler. DÜSİAD Genel Sekreteri Nuri Türk ve Gür Tur Seyahat Acentası Sahibi Gürol Taner ile beraberindeki Türk heyetin, Trablus Ticaret Odası Genel Müdür ile yaptıkları toplantıda, Libya'da iş imkanları araştırıldı ve görüş alışverişinde bulunuldu. Genel Müdür El Faghl, DÜSİAD heyetinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye'den şuana kadar bu şekilde ciddi bir ziyaret gerçekleşmediğini dile getirdi. El Faghl, "DÜSİAD'ın Türkiye'deki çalışkan işadamları derneklerinden biri olduğunu bu ciddi ziyaret ile anlamış bulunmaktayım. Bizler Libya Ticaret Odaları yetkilileri olarak Düzceli işadamlarımıza ülkemiz ile ticaret yapabilmeleri adına her türlü kolaylığı sağlayacağız. Bizlerden istenilen güvenilir firmaların listelerini sizlere vererek, ülkemiz ile ciddi iş imkanları yakalama konusunda her zaman yanınızda olacağız" dedi.

DÜSİAD Genel Sekreteri Nuri Türk ve Gür Tur Seyahat Acentası Sahibi Gürol Taner ise, kendilerini samimi bir şekilde ağırlayan Genel Müdür Ahmed M. El Faghl'a teşekkür ederek plaket takdim ettiler. Ziyaret toplu resim çekimi ile sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nuri Türk Libya Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title