Haberler

Düzce Teknopark Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Abone Ol

Düzce Teknopark A.Ş Olağan Genel Kurulu toplantısı, Teknopark Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Düzce Teknopark A.Ş Olağan Genel Kurulu toplantısı, Teknopark Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, teknopark hissedarları, sanayiciler ve iş adamları katıldı.

Genel kurul toplantısı açılış ve yoklamanın ardından, divan heyeti seçimi, denetlenme kurulu raporunun okunması ile devam etti. Rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu Dünyadaki teknoparklardan, şehirlerin kaderlerini değiştiren yapılardan örnekler vererek "Dünyada birçok şehrin kaderini böyle değerli binaların değiştirdiğini görüyoruz. Bizim teknoparkımızın büyük bir farkı var,

dünyada landmark olarak gösterilecek, Düzce'nin şehir olarak sınıf atlamasını sağlayacak ve Düzce'nin dünyada, uluslar arası camiada tanınmasını sağlayacak bir bina. Aslında biz sadece bununla yola çıkmadık bir de yapacağımız binanın tüm Türkiye'ye örnek olmasını istiyoruz. Yeşil bina, doğa dostu, enerjisini kendi üreten, atığını arıtan bir bina Türkiye'de henüz yok. Biz tüm bunları içinde barındıran bir bina yapmak istiyoruz. Bizim binamızda inşallah bunlar olacak ve binamız Türkiye'de bir ilk olacak" dedi. Düzce Teknopark A.Ş Olağan Genel Kurulu toplantısı dilek ve temenniler ile sona erdi.

(AY)

24.04.2013 16: 03: 44

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Funda Sivrikaya Şerifoğlu Düzce Üniversitesi Metin Büyük Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title