Haberler

Edirne'deki Cinsel İstismar İddiası

Abone Ol

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının itirazı üzerine, Edirne'de genç bir kıza cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan 5 kişinin tutuklanmasına karar verildi

Edirne'de genç bir kıza cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan ve daha sonra çıkartıldıkları mahkemece serbest bırakılan 5 kişi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın itirazı üzerine tutuklama kararı çıkarıldı.

Bakanlığın Hukuk Müşaviri Hülya Yazar Günay'ın, dün Edirne Adliyesine gelerek 5 şüpheli ile mağdur Y.Ç'nin amcası F.Ç'nin tutuklanması için verdiği itiraz dilekçesi değerlendirildi.

2. Asliye Ceza Mahkemesi, 16 yaşındaki Y.Ç'ye cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan ve  emniyetteki işlemlerinin ardından çıkartıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan M.Ö, S.G, S.K, E.A ve E.Ö'nün tutuklanmasına karar verdi.

Olay

Edirne'de, 16 yaşındaki Y.Ç'nin kendisine cinsel istismarda bulunulduğunu öne sürerek şikayetçi olması üzerine Edirne Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler önceki gün, M.Ö, S.G, S.K, E.A ve E.Ö'yü gözaltına almış, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen 5 kişi serbest bırakılmıştı. Y.Ç'nin amcası F.Ç. de bir hafta önce aynı suçtan serbest kalmıştı. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Hülya Yazar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title