Haberler

Edremit'teki Toplu Taşımacılara Kurallar Hatırlatıldı

Abone Ol

Balıkesir’in Edremit ilçesinde düzenlenen toplantıda, ilçe genelinde toplu taşımacılık yapan kurum, kooperatif ve kişilere, uymaları gereken kurallar hatırlatıldı.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde düzenlenen toplantıda, ilçe genelinde toplu taşımacılık yapan kurum, kooperatif ve kişilere, uymaları gereken kurallar hatırlatıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü, Edremit Şoförler ve Otomobilciler Odası ile ortaklaşa olarak, "Toplu taşıma işi yapan belediye, kooperatif, gerçek ve tüzel kişilerin mutlaka uyması gereken kurallar" konulu bir toplantı düzenledi. Şoförler Odası Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı jandarma trafik timleri, Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Büro Amirliği yetkilileri, Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı trafik zabıta ekipleri de katılarak destek verdi.

Toplu taşıma işi yapan kişi, kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile taşımacılık yapanların katıldığı toplantıda, 22 maddelik kural cetveli okundu ve ayrıntılarıyla anlatımlar yapıldı. Toplantının çok faydalı olduğunu ifade eden Edremit Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Dut, kurallara uymayanlar hakkında yasal işlemler yapıldığına dikkat çekerek, toplantının gerçekleşmesinde katkısı olanlar ile katılımcılara teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title