Haberler

Eğitimci - Yazarlar Alişan Kapaklıkaya ve Erdal Demirkıran'dan Konferans…

Abone Ol

Bayburt Emniyet Müdürlüğü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Büro Amirliği organizesinde air Zihni Kültür Merkezinde Eğitimci-Yazarlar Alişan Kapaklıkaya ve Erdal Demirkıran tarafından "Yaktım Seni Stres" ve "İletişimin Pin Kodları" konulu...

Bayburt Emniyet Müdürlüğü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Büro Amirliği organizesinde air Zihni Kültür Merkezinde Eğitimci-Yazarlar Alişan Kapaklıkaya ve Erdal Demirkıran tarafından "Yaktım Seni Stres" ve "İletişimin Pin Kodları" konulu konferans verildi.

Bayburt İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan'ın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Kalkan, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Jandarma Komutanı J.Alb. İsmail Ferhat Özbaş, Bayburt PMYO Müdür V. Hasan Kahraman, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile Bayburt PMYO personel ve öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleşen konferansta Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya ve Erdal Demirkıran stres ve stresle başa çıkmanın yolları ve iletişimin önemini kendi hayatlarından verdikleri örneklerle anlattılar.

Konferansın sonunda Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya'ya ve Erdal Demirkıran'a verdikleri bilgilerden dolayı İl Emniyet Müdürümüz Celal Aydoğan ve İl Jandarma Komutanı J.Alb. İsmail Ferhat Özbaş tarafından çiçek ve plaket takdim edildi. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdal Demirkıran Celal Aydoğan Ferhat Özbaş Alişan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title