Haberler

Ekim Ayında Sıcak Havanın Keyfini Çıkaran Turistler Balıkesir'de

Güncelleme:
Abone Ol

Balıkesir'in Edremit Körfezi'nde sıcak havalar devam ediyor. Yerli ve yabancı turistler, deniz sezonunun bitmediğini vurgulayarak sahillerde keyifli zaman geçiriyor. Ekim ayında hava sıcaklıkları 30 dereceyken, plajlar dolup taşıyor.

SEFER TALAY

(BALIKESİR) - Balıkesir'in Edremit Körfezi'nde, havanın sıcak olmasını fırsat bilen yerli ve yabancı turistler Burhaniye, Edremit ve Ayvalık sahillerinde denize girmeye devam ediyor.

Kuzey Ege'de, ekim ayına girilmesine karşın hava sıcaklıkları 30 dereceyi gösteriyor. Fırsattan yararlanan yerli ve yabancı turistler Balıkesir sahillerini dolduruyor.

Ören sahilinde denize giren Ömer Elalmış, "Ören'de sezon daha bitmedi. Arkadaşlarla devam ediyoruz. Suyumuz hala sıcak. Gördüğünüz gibi berrak. Yani sezon daha bitmedi" diye konuştu.

Kazakistanlı Nurlan Khamıtzuanon da "Kazakistan'dan geldim. Türkiye çok güzel. Burada deniz çok güzel. İnsanlar da çok iyi" dedi.

Emekli öğretmen Nuri Arslanbey ise "İklim değişikliği nedeniyle şu anda plajda birçok insan var. Deniz harika. Tüm Türkiye'yi ve yabancı ülkelerdeki kişileri Burhaniye'mize bekliyoruz. "Saklı Cennet" deniyor. Gerçekten saklı Cennet" şeklinde konuştu.

Kaynak: ANKA / Yerel

Edremit Körfezi Yerel Haberler Hava Durumu Balıkesir Edremit Turizm Çevre Yerel Yaşam Çevre Hava Durumu Yerel Haberler Turizm Yerel Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title