Haberler

Elazığ Belediye Başkanı Selmanoğlu Çalışmaları İnceledi

Abone Ol

Elazığ Belediye Başkanı Mehmet Süleyman Selmanoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi.

Elazığ Belediye Başkanı Mehmet Süleyman Selmanoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemede kilitli parke taşı çalışmalarını yürüten ekiplere destek veren Başkan Selmanoğlu, işçilerle birlikte parke taşı döşedi. Şehrin muhtelif bölgelerinde ekiplerin gerçekleştirdiği hizmetleri kontrol eden Başkan Selmanoğlu, özellikle doğalgaz çalışmaları sonrasında bozulan kaldırım ve kilitli parkelerin hızlı bir şekilde onarıldığını ifade etti. Elazığ'ın tüm mahallelerinde belediyenin farklı bir çalışmasının olduğunu ifade eden Selmanoğlu, "Bu yıl 400 sokakta kaldırım, tretuar ve kilitli parke çalışmalarımız gerçekleşecek. Ulukent'te deve gölü olarak adlandırılan yerde bir çeşmenin drenaj çalışması tamamlandı. Onurlar Camii'nin bahçesi kilitli parkeyle döşendi. Akpınar, Üniversite ve Kültür Mahallesi'nde önümüzdeki günlerde kilitli parke çalışmaları yapılacak. Asfalt serim çalışmalarımız da devam ediyor. Yeni Mahalle sakinlerimiz yollara döşenen kilitli parke çalışmalarını oldukça beğendi. Çalışmalarımız bundan sonra da aynı hızda devam edecektir" dedi.

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Osman Cahit İlhan ise, Yeni Mahalle'de devam eden kaldırım çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. İlhan, "Bu yıl ihalesini gerçekleştirdiğimiz 266 bin metrekarelik kaldırım ve tretuar çalışmalarımız devam etmektedir. Ekiplerimiz Rızaiye, Mustafapaşa, İzzetpaşa ve Yeni Mahalle'de çalışmalarını yürütüyorlar. Olgunlar, İcadiye, Nailbey Mahallesi'nde çalışmalarımız tamamlandı. Yeni Mahalle Hamdi Başaran Caddesi üzerinde çalışmalarımız gerçekleşiyor. Kültür, Doğukent, Cumhuriyet ve Abdullahpaşa Mahallesi'nde ise çalışmalarımıza başlayacağız" şeklinde konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Süleyman Selmanoğlu Elazığ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title