Haberler

Emniyet Müdürü Yavuz'dan Polis Muhabirlerine Kahvaltı

Abone Ol

Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla polis muhabirlerine kahvaltı verdi.

Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla polis muhabirlerine kahvaltı verdi.

Samsun Polisevi'nde düzenlenen kahvaltı programına Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'un sıra Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Temiz ve polis muhabirleri katıldı.

Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, gazetecilerin günlerini kutlayarak, "Samsun'da 10 Ocak'ta göreve başladım. Tam bir yıl oldu. Aynı zamanda 10 Çalışan Gazeteciler Günü. Gazetecilerin günlerini kutluyorum. Temennimiz daha nice yıllar... Allah ömür verdiği müddetçe, elimiz ayağımız tuttuğu müddetçe, bizler meslekte kaldığımız sizlerde de bu mesleğinizi sürdürdüğünüz müddetçe bu günleri huzurla kutlamak" dedi.

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Temiz ise, "Zaman zaman ufak tatlı atışmalar da olsa her ailenin içerisinde olacak bir atışmadır. Bugün ağabey kardeş ve zaman zaman anlaşamadığı konular olacaktır. Biz bunu böyle görüyoruz. Diyalogla çözebileceğimiz sorunlar oluyor. Bu konuda sizin desteğine teşekkür ediyoruz. Birinci yılınız da kutlu olsun diyoruz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Gazeteciler Günü 19 Mayıs Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title