Haberler

Çanakkale Emniyetinde Devir Teslim

Güncelleme:
Abone Ol

Çanakkale yeni Emniyet Müdürü Yılmaz Özden, yeni görevine başladı.

Çanakkale yeni Emniyet Müdürü Yılmaz Özden, yeni görevine başladı. Yeni Emniyet Müdürü Özden'i, eski Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu karşıladı.

Çanakkale'de, merkeze alınan Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, görevini Yılmaz Özden'e devretti. Çanakkale'nin yeni Emniyet Müdürü Yılmaz Özden, dün geldiği Çanakkale'de yeni görevine başladı. Özden'i Emniyet Müdürlüğüne gelişinde, merkeze alınan Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, Emniyet Müdür yardımcıları ve şube müdürleri karşıladı. Özden ve Zoroğlu, bir süre sohbet etti. Ardından Zoroğlu, yeni Müdür Özden'e Emniyet binasını gezdirdi. Zoroğlu, daha sonra görevini Yılmaz Özden'e devretti.

Görevine başlayan Yılmaz Özden, telsiz anonsuyla personele hitap etti. Özden, yeni görevine başladığını telsiz anonsuyla duyurarak, "Dün itibariyle güzel şehir, şehitler diyarı Çanakkale'mizde göreve başlamış bulunmaktayım. Halkımızın, can ve mal emniyeti, huzur ve güvenliği için, gece gündüz, yağmur çamur demeden fedakarca çalışan, gerektiğinde canını bile ortaya koyan siz değerli meslektaşlarımla, bu güzel şehirde, dün olduğu gibi hep birlikte üstün başarılar ortaya koyacağımızdan kuşkum yoktur. Bu onurlu ve kutsal görevlerimizde, bu kutsal topraklarda yatan aziz şehitlerimize layık olarak görev yapmak arzusu ve dileğiyle, bütün arkadaşlarıma görevlerinde üstün başarılar diliyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Zoroğlu Çanakkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title