Haberler

Engellilerin Manevi Annesi Oldu

Abone Ol

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kaymakam Ali Uslanmaz'ın eşi Hayriye Uslanmaz, çevresine topladığı gönül elçileriyle önemli hizmetlere imza atarken, engelli gençlerin de manevi annesi oldu.onlarla birlikte olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kaymakam Ali Uslanmaz'ın eşi Hayriye Uslanmaz, çevresine topladığı gönül elçileriyle önemli hizmetlere imza atarken, engelli gençlerin de manevi annesi oldu.

Seklikte yapılan ağaç dikimi sırasında engelli gençlerin papatyadan taç hediye ettikleri Hayriye Uslanmaz,

onlarla birlikte olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Zihinsel engelli gençlerin ağaç dikmelerini sağlayan Hayriye Uslanmaz ve ekibi, takdir topladı. Şarköy İlkokulundaki ana sınıfı öğrencilerini oyuncaklarla sevindiren gönül elçileri, Taylıeli köyünde de ihtiyaç sahibi bir vatandaşın evini tamir ettirirken, ev eşyaları da götürdü. Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Sevda Padem ve velileriyle birlikte engelli gençleri Sekliktepe'ye götüren, gönül elçileri, onlara ağaç dikme mutluluğunu yaşattı. Zihinsel engelli gençler de hazırladıkları çiçekten tacı Hayriye Uslanmaz'a hediye etti.

Engelli gençlerin mutluluklarına ortak olmanın sevincini yaşadıklarını anlatan Hayriye Uslanmaz, "Ben aynı zamanda derneğin onarsal başkanıyım. Bu gün burada hep birlikte ağaç diktik. Gençlerimizin de birer dikili ağacı oldu. Onların mutluluğu bizi de sevindirdi. Destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hayriye Uslanmaz Ali Uslanmaz Balıkesir Burhaniye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title