Haberler

Erciyes İnternetten Canlı Yayında

Abone Ol

Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Artık İnternetten Canlı Yayınla Tüm Dünya'dan İzlenebilmektedir. Geçtiğimiz Yıllarda Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün Kendi Pist Bölgesine Taktığı ve Sağlıklı Çalışmadığı İçin Yayını Kesilen Web Kamerası Yerine, 75.yıl Erciyes Teleski Kendi Pist Bölgesine Taktığı Kamera ile Erciyes'in 24 Saat Canlı İzlenmesini Sağladı.

Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi artık internetten canlı yayınla tüm dünya'dan izlenebilmektedir. Geçtiğimiz yıllarda Gençlik Spor il Müdürlüğü'nün kendi pist bölgesine taktığı ve sağlıklı çalışmadığı için yayını kesilen web kamerası yerine, 75.yıl Erciyes Teleski kendi pist bölgesine taktığı kamera ile Erciyes'in 24 saat canlı izlenmesini sağladı.

Test aşamasının tamamlanarak, yayına başlandığını belirten 75. Yıl Teleski İşletme Müdürü Ali Aşkın yaptığı açıklamada, “Erciyes'in gelişmesi için ve herkesimin kayak sporunu sevmesi amacıyla elimizden gayreti göstermekteyiz. Bu nedenle geçtiğimiz günlerde 75.yıl teleski olarak fiyatlarımızı yarı yarıya düşürdük. Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda kredi kartı uygulamasına da geçtik. Erciyes'te ki hava durumunu, kayak yapanları ve pist durumunun izlenebilmesi amacıyla da firmamız tarafından web kamerası konularak tüm dünyaya yayın yapılmaktadır. Yayınları seyredebilmek için www.erciyesteleski.com web adresimizden izlenebilmektedir" diye belirtti.

Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim kurulu Üyesi ve Hisarcık Belediye Başkanı Ali Veral'da, “Kayseri'de hava iyi olduğunda Erciyes, Erciyes'te hava iyi olduğunda da Kayseri'de hava kötü olabilmektedir. Artık hava durumunu da canlı yayın kamerasıyla izleyerek, kayak severlerin boş yere yol ve zaman kaybı olmasının önüne geçilmiştir. Geçen hafta Erciyes'te havanın kötü olması nedeniyle kayak yapılamamıştı. Ama bugünlerde hava çok güzel, Erciyes yolumuzda açık. Tüm Kayak severleri Erciyes'te Kayak yapmaya bekliyoruz" diye belirtti.

Web kamerası canlı yayını www.erciyesteleski.com adresinden ve kameraya link verilen www.hisarcikbelediyesi.com, www.kayserihisarcik.bel.tr ve www.erciyeskayak.com adreslerinden de izlenebilmektedir.

(SE-SE-Y) 22.02.2008 11:49 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title