Haberler

Erenler İmam Hatip Ortaokulunda Kandil Pilavı Dağıtıldı

Abone Ol

Erenler İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından, Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin 1442’nci yıldönümü nedeniyle kandil pilavı dağıtıldı.

Erenler İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından, Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin 1442'nci yıldönümü nedeniyle kandil pilavı dağıtıldı.

Hayırseverlerin katkısı ile gerçekleştirilen etkinliğe Erenler Belediye Başkan Yardımcısı Ali Akdeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Bayraktar, Şube Müdürü Hüseyin Mutlu, İlçe Nüfus Müdürü İbrahim Kurtoğlu, İlçe Tapu Müdürü Mustafa Aydın, Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Pamuk, Eski Başkan Kemal Çelik, yönetim kurulu üyeleri, okul müdürleri ve veliler katıldı.

Etkinliğin, Peygamber Efendimizin doğum günü vesilesi ile öğrencilere etli pilav ikram etme düşüncesi ile yapıldığını dile getiren Okul Müdürü Recep Yazıcı, "Çalışmalarımız kısa sürede meyvesini verdi. Katkıda bulunan hayırseverlerin desteği ile etkinliğimizi 10 Ocak Cuma günü gerçekleştirme imkanı bulduk. Yaklaşık 500 kişiye dağıtılan etli pilav ikramının amacı Peygamber Efendimiz'in doğum günü vesilesi ile öğrencilerin bugünü idrak etmelerini sağlamaktı. Başarılı olduğumuz bu etkinliğin yapılmasında emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle tüm İslam Aleminin Mübarek Mevlid Kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederiz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayraktar Ali Akdeniz Kandil Dağı Erenler Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title