Haberler

Ertem'den Polonyalı Öğretmenlere Yemek Jesti

Abone Ol

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Polonya’dan Çerkezköy’e gelen İngilizce öğretmenleri Monika Ptasinska-Romanowska, Aneta Przychodzien, Iga Kresinska ve Katarzyna Nieweglowska-Rocha onuruna Şanlıurfa İskender Salonu’nda yemek verdi.

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Polonya'dan Çerkezköy'e gelen İngilizce öğretmenleri Monika Ptasinska-Romanowska, Aneta Przychodzien, Iga Kresinska ve Katarzyna Nieweglowska-Rocha onuruna Şanlıurfa İskender Salonu'nda yemek verdi.

Yemek programına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Sayar, Polonyalı İngilizce öğretmenleri Monika Ptasinska-Romanowska, Aneta Przychodzien, Iga Kresinska ve Katarzyna Nieweglowska-Rocha ve HFZ Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Birdal Kanmış katıldı. 19 Ocak'ta Çerkezköy'e gelen Polonyalı öğretmneler, 31 Ocak'a kadar Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi'nde 9. ve 10. sınıf öğrencileri ile dil bölümü öğrencilerinin derslerine girecek. Çerkezköy'e ilişkin izlenimlerini paylaşan öğretmenler, "Türkiye'deki eğitim sistemini gördük. Eğitim sistemi bizimkinden farklı. Öğrencilerle konuşmalarımız esnasında kültürlerimizi karşılaştırdık. Öğrenciler bizim kültürümüze çok meraklılar, biz de onların kültürüne meraklıyız" dedi.

Programın hem öğrenciler hem de kendileri için bir ödül olduğunu ifade eden Çerkezköylü öğretmenler ise "Polonyalı öğretmenlerin gelişiyle derslerde daha çok konuşma ortamı yaratmaya çalıştık. Bizim için verimli geçti. İnanıyoruz ki öğrenciler için de verimli geçmiştir" dedi. Bazı öğrencilerin çok kolay iletişim kurduğunu, bazı öğrencilerin ise utandığını ifade eden Polonyalı öğretmenler okunan 5 vakit ezanın ilgilerini çektiğini ifade etti. Misafir öğretmenler, "Çerkezköy çok canlı bir ilçe. Buraya gelmekten memnun kaldık" diyerek, ilçeye modern bir görünüm kazandıran Belediye başkanı Ali Ertem'e hem çalışmaları hem de düzenlediği yemek programı vesilesiyle teşekkür etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Ertem Çerkezköy Tekirdağ Polonya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title