Haberler

Erzincan'da Kobi'lere Yönelik Devlet Destekleri Paneli

Abone Ol

Avrupa KOBİ Haftası nedeniyle Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası'nın koordinasyonunda "KOBİ'lere Yönelik Devlet Destekleri" konulu panel düzenlendi.
Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirilen panele; Erzincan Valisi...

Avrupa KOBİ Haftası nedeniyle Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası'nın koordinasyonunda "KOBİ'lere Yönelik Devlet Destekleri" konulu panel düzenlendi.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirilen panele; Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Polat, kamu kurumu ve STK temsilcileri ile çok sayıda işletmeci katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından yöneticiliğini Prof. Dr. Osman Demirdöğen'in yaptığı panelde; KOSGEB Erzincan Hizmet Müdürü Semra Öztürk Boroğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hüseyin Erdem, TKDK Erzincan İl Koordinatörü Metin Bektaş ve KUDAKA Erzincan Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Fatih Sert kurumlarının KOBİ'lere verdiği desteklere ve Erzincan'ın desteklerden yararlanma kapasitesine yönelik sunumlar yaptı. Panelin soru-cevap kısmında KOBİ'lerin sorunları ve katılımcıların düşünceleri dile getirildi. Etkinlik panel sonrası düzenlenen kokteyl ile sona erdi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Akdemir Selçuk Polat Erzincan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title