Haberler

Erzincanlı Gazeteci Dünya Evine Girdi

Abone Ol

Erzincan'da yerel televizyon'da muhabir ve kameraman olarak görev yapan Faruk Canbaba geçtiğimiz hafta sonunda dünya evine girdi.

Erzincan'da yerel televizyon'da muhabir ve kameraman olarak görev yapan Faruk Canbaba geçtiğimiz hafta sonunda dünya evine girdi. Faruk-Leyla Canbaba Çifti'nin nikah töreninde genç çifti akrabaları ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Çiftin mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu.

Erzincan Radyo Televizyon Kurumu muhabir ve kameramanlarından, Erzincan Basın camiasının önemli isimlerinden Faruk Canbaba Leyla Çalı ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikah töreni Belediye Nikah Salonunda yapıldı. Çiftin nikahını Belediye Başkanı Yüksel Çakır kıyarken, nikah şahitliklerini ise Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir ve Üzümlü ilçesi Belediye Başkanı Sami Sertadım yaptı.

Nikah törenine kalabalık bir davetli topluluğu katılırken il protokolünden yoğun bir katılım vardı. Genç çifti dostları, arkadaşları ve Erzincan basını yalnız bırakmadı.

Belediye Başkanı Yüksel Çakır'ın kıydığı nikahın ardından Belediye başkanı Yüksel Çakır ve Vali Abdurrahman Akdemir genç çifte mutluluklar dilediler. Çiftin Evlilik Cüzdanını ise Vali Akdemir verdi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Akdemir Turgay Yüksel Erzincan Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title