Haberler

Erzurum Avm Facebook Kullanıcılarına Sürpriz Yaptı

Abone Ol

Erzurum AVM, 15 Şubat 2012 tarihi itibariyle sosyal medyada yer almasından sonra Erzurum AVM sayfalarına ilgi gösteren müşterileri için ilk sürprizini 15 Mart 2012 tarihinde yaptı ve sayfasını en çok kullanan müşterisi Ahmet Duvar'a Collezione...

Erzurum AVM, 15 Şubat 2012 tarihi itibariyle sosyal medyada yer almasından sonra Erzurum AVM sayfalarına ilgi gösteren müşterileri için ilk sürprizini 15 Mart 2012 tarihinde yaptı ve sayfasını en çok kullanan müşterisi Ahmet Duvar'a Collezione mağazasından 300 TL tutarındaki hediye çekini takdim etti.

Bölgenin ilk ve tek alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Erzurum AVM,

sosyal medyada da kendini başarıyla gösterdi. 15 Şubat 2012 tarihinde yönetimini profosyonel bir firma ile yürüttüğü Facebook ve Twitter sayfalarını etkinleştirip müşterilerine sanal alemden de ulaşmaya çalıştı. İlgi çeken ve müşterilerinin beklentilerini karşılayan kampanya ve promosyon duyurularını buradan ilan eden Erzurum AVM, sayfayı beğenenlere ve orada vakit geçirenlere özel ödüllü uygulamalar geliştirdi.

Facebook'ta puan toplayarak derece belirlemeye

uygun olan " Facebook Point " uygulamasında her ay 1. olan

ziyaretçisine ödül verecek olan Erzurum AVM ilk ayın ödülü olan Collezione mağazasından 300 TL değerindeki hediye çekini Ahmet Duvar'a takdim etti.

Diğer bir promosyon kampanyası ise " Facebook 5'te 5"... Bu uygulama da

ise 5 arkadaşına Erzurum AVM sayfasını beğendiren ilk 200 kişiye sürpriz hediyeler dağıtılacak. Hem Point ve 5'te 5 uygulaması için

hem de Erzurum AVM ile ilgili herşeyi takip edebilmek için Erzurum AVM Facebook sayfamızı ziyaret edebilir hem de Erzurum AVM Twitter sayfamızda eşsiz sohbetlere ortak olabilirsiniz.

ERZURUM AVM

21 Ekim 2009 tarihinde kapılarını ilk kez ziyaretçilerine açan Erzurum'un ilk ve tek alışveriş merkezi Erzurum Alışveriş Merkezi, bugüne kadar 16 milyonu aşkın ziyaretçiyi ağırladı. Dünyaca ünlü mimarlık firması Chapman Taylor ve RedevConcepts tarafından şehrin yerel mimarisi göz önünde tutularak tasarlanan Erzurum Alışveriş Merkezi, aynı zamanda Türkiye'nin uluslararası yeşil bina standardı BREEAM Sertifikası'na sahip ilk binası ve sertifikalı ilk yeşil alışveriş merkezi olma özelliklerini taşıyor. Erzurum AVM, açıldığı ilk günden bu yana her geçen gün gerek Erzurum halkı gerekse de çevre iller için alışveriş deneyimini keyfe dönüştürmeye devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Collezione Facebook Erzurum Twitter Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title