Haberler

Sokak köpekleri talihsiz kadını parçalıyordu! İmdadına çevredeki vatandaşlar yetişti

Güncelleme:
Abone Ol

Erzurum'un Oltu ilçesinde dört sokak köpeği tarafından saldırıya uğrayan 53 yaşındaki kadın, çevredeki insanlar tarafından kurtarıldı. Yaralanan kadının kolu ve burnu kırıldı. Yetkililerin tedbir almasını isteyen talihsiz kadın, "Benim canım yandı, başkasının yanmasın. İnşallah tez zamanda bu köpekleri toplarlar" dedi.

Erzurum'un Oltu ilçesinde, 4 sokak köpeğinin saldırısına uğrayan Hülya Altunok (53), kurtulmaya çalışırken 12 basamaklı merdivenlerden yuvarlandı. Çevredekiler tarafından kurtarılıp, hastaneye kaldırılan Altunok'un sağ kolu ile burnunun kırıldığı belirlendi. Tedaviye alınan Altunok, "Benim canım yandı, başkasının yanmasın. İnşallah tez zamanda bu köpekleri toplarlar" dedi.

YARDIMINA ÇEVREDEKİLER YETİŞTİ

İlçenin Karayolları Mahallesi Esenevler bölgesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda annesine gitmek için yola çıkan Hülya Altunok, 4 sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Kendi imkanlarıyla köpeklerden kurtulmaya çalışan Altunok, dengesini kaybederek sokak arasındaki 12 basamaklı merdivenden yuvarlandı. Yaralanan Altunok'u köpeklerin saldırısından çevredekiler kurtardı. Oltu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hülya Altunok'un sağ kolu ile burnunun kırıldığı belirlendi.

Sokak köpekleri yaşlı kadını parçalıyordu! İmdadına çevredeki vatandaşlar yetişti

"BİRİ KOLUMA BİRİ BACAĞIMA SALDIRDI"

Hastanede tedavisi yapılan Altunok, akşam saatlerinde dışarı çıkmaya korkar hale geldiklerini belirterek, "Annemlere gitmek için yola çıktım. Bu sırada 4 sokak köpeği etrafımı sardı. Köpeklerden biri koluma biri bacağıma saldırdı. Onları korkutmak için ayakkabımı çıkarmak isterken dengemi kaybederek merdivenden düştüm. Bu sırada 2 köpek daha saldıracaktı vatandaşlar yardımıma koştu. Onlar olmasaydı beni paramparça ederlerdi" dedi.

Sokak köpekleri yaşlı kadını parçalıyordu! İmdadına çevredeki vatandaşlar yetişti

"TEZ ZAMANDA BU KÖPEKLERİ TOPLASINLAR"

Kıyafetinin kalın olması sebebiyle köpeklerin diş geçiremediğini söyleyen Altunok, yetkililerin tedbir almasını isteyerek, "Benim canım yandı, başkasının yanmasın. İnşallah tez zamanda bu köpekleri toplarlar" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sokak Köpeği Erzurum Oltu Hayvan Hakları Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (27)

İSKOÇYALI:

Çözümü çok kolay, bütün sahipsiz köpekler toplanıp barınaklarda önce kısırlaştırılacak, kısırlaştırılan hayvan sakinleşir ve üremez sonra insan gibi, vicdani şartlarda bakılacak. Kimse bana devletin bakacak parası yok demesin saray dakika da 1 asgari ücret harcıyor. Devlet öldürmez, devlet yaşatır. Teröristi besleyen devlet hayvanları öldürürse orada adaletten bahsedilemez.

Yanıtla131325
İDO BEY:

Çin seviyor anlaşma yapılsın hepsi gitsin oraya işte çözüm

20102
Leyla Doğan:

Sırf askeriye ile hastanelerin yemek attıklarını verseler hayli hayli yeter.

4378
Orhan Dik :

Ayrıca hepsini kısırlaştırabilmiş bile olsan, köpeğin saldırganlığı komple bitmez. Köpekler çeteleştiğinde kişisel alan ile kalmaz, bölge belirlerler. Ve bu bölgeye giren insanları tehdit olarak görürler. Bazı köpekler doğuştan daha sinirli ve saldırgandır.

483
Güven önemlş:

düştüler köpeklerin peşine illa katliam yapacaklar. sürekli gündem yapıyorlar. sanki ülkede köpekler yüzlerce yıldır kuzuydu

327
Özgür Sevindik:

İskoçyalı aynı parayı ölü olanada harcayorlar oradan başlasak

36
Murat Celik:

Eğer insanoğluna zarar veriyorsa öldürmek lazım Yine de hayvanseverlere bir soralım

Yanıtla38194
Alpingo Bey:

Senden başlanmalı

19534
Sibel Çakır:

Aynen senden başlamalı

17623
Murat Celik:

sibel cskir gel Avrupaya gör senin gibi bile basibos yok

362
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title