Haberler

Erzurum-İstanbul seferlerine ilave seferler yapıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Erzurum Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Ağustos ayı içinde Erzurum-İstanbul seferleri için ilave seferler yapıldığı belirtildi. Türk Hava Yolları (THY) tarafından haftada 3 gün ve 4 gün olmak üzere Erzurum-İstanbul ve İstanbul-Erzurum uçuşlarına karşılıklı ilave seferler koyuldu.

Erzurum Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Ağustos ayı içinde Erzurum- İstanbul seferleri için ilave seferler yapıldığı ifade edildi.

Yapılan açıklamada şöyle denildi, "Türk Hava Yolları (THY) tarafından 06-22 Ağustos tarihleri arası haftada 3 gün (Salı, Çarşamba, Perşembe), 27-30 Ağustos tarihleri arası ise 4 gün (Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma) olmak üzere Erzurum-İstanbul ve İstanbul- Erzurum uçuşlarına karşılıklı ilave seferler koyulmuştur." - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Hava Yolları Erzurum Valiliği Havacılık İstanbul Erzurum Güncel Turizm Ulaşım Yerel Ulaşım Havacılık Turizm Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title