Haberler

Erzurum Valiliği ISO 9001 Kalite Belgesi Aldı

Güncelleme:
Abone Ol

Erzurum Valiliği, vatandaşlara sunduğu hizmetler ve çalışanlarına sağladığı kaliteli çalışma ortamı nedeniyle 'TS-EN-ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem Belgesi' aldı. Bu belgeyle Erzurum, Türkiye'de bu belgeye sahip 4 il Valiliğinden biri oldu.

Erzurum Valiliği ; vatandaşa yönelik yürütmüş olduğu hizmetler, çalışanlarına sağladığı kaliteli çalışma ortamından dolayı "TS-EN-ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem Belgesi" aldı.

Ülkemizde bu belgeye sahip 4 il Valiliğinden biri olan Erzurum Valiliği, bu vesileyle kamu hizmetlerini uluslararası bir standartla sunduğunu belgelemiş oldu. Bu kapsamda Valilik "TS-EN-ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem Belgesi"nin alınma sürecinde üstün gayret gösteren Vali Yardımcısı İlyas Öztürk, Özel Kalem Müdür Yardımcısı Hacer Türk ve İl Yazı İşleri Müdür V. Cihat Sarıgül; Vali Mustafa Çiftçi tarafından başarı belgesi ile onurlandırıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurum Valiliği Türkiye erzurum Eğitim Yerel Yaşam Eğitim Yerel Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title